+36 30 558 0373 | majsadent@majsadent.hu  

Teljeskörű fogászati ellátás – fogtechnikai laboratóriummal

Teljeskörű fogászati ellátás – fogtechnikai laboratóriummal

Korszerű eszközök – legmodernebb technológiák

Barátságos légkör – kedvező árak

Tegyen egy lépést az egészségéért, hozza rendbe a fogait nálunk!

Szép, egészséges fogai bárkinek lehetnek. Igaz, ezért tennie is kell. Legalább annyit, hogy rendszeresen – lehetőleg félévente – ellenőrizteti azokat. Kiskunmajsán ehhez elég csupán néhány lépés: a Majsadent-nél teljes és ingyenes dentál-diagnosztika keretében adunk szakvéleményt a páciens fogsorának állapotáról.

Ha pedig elkerülhetetlen a beavatkozás, akkor kiváló minőségű anyagokat és korszerű technológiát felhasználva, egyénre szabott kezeléssel varázsoljuk széppé fogait. Legyen szó akár fémmentes fogpótlásról, akár implantációról, műgyökérbeültetésről, illetve fogfehérítésről, saját fogtechnikai laboratóriummal felszerelt rendelőnkben kellemes, barátságos környezetben, kedvező árakon, fájdalommentesen végezzük el a szükséges kezelést.

Dr. Tápay Kinga
Fog- és szájbetegségek, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Árak

Pontos árat a térítésmentes diagnosztikai felmérést követően tudunk adni, mivel minden eset egyedi, így a megvalósítás is számos dologtól függ.

bővebben

Garancia

Térítésmentes ellátást biztosítunk minden garancia időn belüli, az általunk végzett egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos problémára.

bővebben

Implantáció – előnyök, hátrányok

A fogászati implantáció abból áll, hogy egy titánból készült foggyökeret ültetünk be az állkapocscsontba, majd erre rögzítjük rá a pótlást, egy koronát. Tulajdonképpen nem egy fogat ültetünk be, hanem csak a gyökerét, ami majd az implantátum becsontosodása...

bővebben

Korona megoldásaink az igényekre szabva

A koronáknak több típusa létezik, leginkább az alapanyag különbözteti meg őket. Készülhetnek fémből, porcelánból, a kettő kombinációjából, de műgyanta alapon, valamint cirkónium-kerámiából is. A fémből készült koronák előnye, hogy nagyon tartósak, nagy...

bővebben

Ingyenes állapotfelmérés

Sokan érdeklődnek szolgáltatásaink árairól. Sajnos nagyon nehéz erre a kérdésre felelni anélkül, hogy felmérnénk: milyen kezelésre van szükség a megnyugtató eredmény elérésére. Ezért arra biztatjuk Önöket, hogy kérjenek időpontot és jöjjenek el rendelőnkbe az...

bővebben

Szolgáltatásaink

Fogászati diagnosztika, vizsgálat, röntgen, panoráma röntgen

Minden fogászati kezelés alapja a megfelelő diagnosztika, a teljeskörű szájvizsgálat. Ezért fogászatunkban ingyenes állapotfelmérést biztosítunk! 

bővebben

Prevenció, dentálhigiénés kezelés

A megelőzés, a prevenció talán a legfontosabb fogalom a fogorvoslásban. Rendszeres, helyes fogmosással megelőzhetjük, hogy a szájüregben elszaporodó baktériumok fogszuvasodást okozzanak, ami később a fogak elvesztéséhez vezethet.

bővebben

Fogmegtartó kezelés: esztétikus tömés, gyökérkezelés

fogmegtartó kezeléseknek alapvetően három formája van: a fogtömés, a gyökérkezelés és a betétek (In-lay, On-lay) alkalmazása. 

bővebben

Fogpótlás

fogpótlások területe a modern fogászat egyik legfontosabb része. 

bővebben

Szájsebészet

Szájsebészetünkön a fogeltávolítást kíméletesen végezzük, teljes érzéstelenítés mellett. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ez mindig az utolsó megoldás. 

bővebben

Gyermek fogászat és tanácsadás

fogorvos a gyermekek barátja. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kicsik már egészen korán megismerkedjenek, illetve megbarátkozzanak a helyes fogápolással, és természetes legyen számukra a rendszeres kontroll.

bővebben

Fogágybetegségek megelőzése, progresszió (előrehaladás) lassítása

fogágybetegségek kialakulásáért nagy mértékben a fogkő lerakódás miatt kialakult gyulladás a felelős, de genetikai hajlam vagy általános megbetegedés is okozhatja

bővebben

Esztétikai-biológiai fogászat

biológiai fogászat egy új szemlélet a fogászatban, amely a természetes módszereket helyezi előtérbe

bővebben